Læs her, hvad vores kursister, kunder og partnere siger


Syddjurs Kommune: "du ramte plet i forhold til de svære udfordringer..."

"Jeg er meget tilfreds med dagen, og at du ramte meget plet i forhold til de svære udfordringer vi ofte står i mht. eleverne. Du formåede at servere det komplicerede i en indlevende og struktureret form, så vi var lutter øre. Selve modellen som du gav os, vil jeg arbejde videre på at få implementeret i deltagernes værktøjskasse. På forhåbentlig gensyn."

Susanne Pallesen Larsen, Uddannelseskoordinator, Syddjurs Kommune

Rødovre kommune: ”...meget tilfredse med dagen og de konkrete handle-muligheder du gav”

”Tak for en god og inspirerende temadag med alle vores vejledere. Vi var meget tilfredse med dagen og de meget konkrete handle muligheder du gav vil blive noget vi kommer til at bruge og tale mere om.”

Jette Tribler, Uddannelseskoordinator, Rødovre kommune

Jeanne: "Det har været så befriende og lærerigt..."

"...tænk at kunne bringe andre ind i den energi! Det har været så befriende og lærerigt at være sammen med Lene. Det gav en masse energi. Jeg har flittigt brugt det, jeg har lært. Allerede dagen efter kurset fik jeg ros..."

Jeanne Christiansen, Beskæftigelsesrådgiver

Den sociale mentor gruppe: ”Vi kan varmt anbefale Lene…”

”Lene er meget engageret. Der er et godt drive og undervisningen er dynamisk. Vi kan varmt anbefale Lene. Hun har en masse viden...”

Den sociale mentorgruppe, Ballerup kommune

Bo fik nyt job: "Frygten blev overtrumfet af tillid til den kompetente livredder"

"Jeg vil gerne sige tusind tak for hjælpen med at få mig igennem denne svære tid og ja, det har krævet hårdt arbejde. Men det har været det hele værd. Både jeg selv og mine nærmest vidner har virkelig kunnet mærke, at der er sket en udvikling. Jeg er blevet mere sikker på mig selv.

Jeg vil gerne rose dig for hele coachingforløbet. Jeg har hele vejen igennem følt mig tryg ved dig og processen, på trods af frustrationerne over spørgsmålene, så er jeg hver gang vendt tilbage til at: 'Lene har styr på det'. Det har været lidt som at skulle lære og svømme i den dybe ende af livets swimmingpool, men frygten for at drukne er blevet overtrumfet af tillid til den dygtige og kompetente livredder."

Bo Sandal, IT og Proceskonsulent

Lone: Jeg er dybt taknemlig...

"Jeg er dybt taknemlig over det coaching forløb, som jeg har fået hos Lene. Det har virkelig været brugbart for mig i den situation, som jeg var havnet i. Jeg fik lavet et mål og en plan for mit arbejdsliv. Og så fik jeg håbet og troen på, at det ville lykkes. Det gjorde det! Jeg fik job indenfor lige præcis det område, som jeg drømte om..."

Lone Skjærlund, Tidligere sygemeldt

Helle fik udviklet et jobcoachingprogram efter Motivation Factor metoden: ”Lene har skabt et nyt Motivation Factor værktøj af høj kvalitet”

”Det har været vigtigt for os, at vores nye værktøj, Motivation Factor JobEdu fik en høj kvalitet. Derfor var jeg rigtig glad, da det lykkedes at få en aftale i stand med Lene om at udvikle et jobcoachingværktøj. Helt som forventet blev det et værktøj af meget høj kvalitet, som sikrer at dem der uddanner sig i Motivation Factor JobEdu får markedets bedst jobcoachingværktøj."

Helle Bundgaard, Partner and Founder, Motivation Factor

Susanne blev uddannet i jobcoaching efter Motivation Factor metoden: ”Motivation Factor JobEdu er et fantastisk kommunikationsværktøj”

”Som coach for ledige i Silkeborg kommune er det min opgave at hjælpe dem tilbage i uddannelse eller job. Gennem Motivation Factor JobEdu har jeg fået de færdigheder og teknikker, der skal til for at kunne coache på en kompetent og professionel måde. Motivation Factor JobEdu er et fantastisk kommunikationsværktøj af meget høj kvalitet, der skaber et nyt fundament for borgerne for at finde og nå deres mål. Du udfordrer gennem spørgsmål klientens tænkning, skaber nye indsigter og derigennem nye handlemuligheder og resultater. Motivation Factor JobEdu giver borgeren en bevidsthed om egne ressourcer og kompetencer. Der reflekteres over eget liv, de får bevidsthed om egen indflydelse på at nå drømmen, hvilket skaber personlig vækst og motivation. Vi arbejder fra nutiden mod fremtiden, vi ser muligheder frem for begrænsninger, vi fastsætter mål og skaber handling bag, hvilket er det der gør forskellen”

Susanne M. Svendsen, coach for kontanthjælpsmodtagere, Silkeborg kommune

Tine har uddannet Lene i Det personlige lederskab: ”Lene er en klog konsulent med stor forstand på virkeligheden”

”Lene Værge er stærk, vedholdende og med en tro på at alle rummer noget unikt og særegent, uanset deres ydre situation. Og hun evner at få det frem og gjort brugbart. Dermed markerer Lene sig som en kreativ, inspirerende og klog konsulent med stor forstand på virkeligheden”

Tine Gaihede, cand.polit, direktør, European Leadership