Partnere

Æstetisk Læring

Susanne Bøgeløv Storm har kursusvirksomheden Æstetisk læring, hvor hun blandt andet laver workshops i Forumspil for undervisere. Susanne er oprindeligt uddannet skuespiller og dramalærer og arbejdede først som skuespiller, performer og danser og siden som underviser på seminarier, højskoler og i erhvervsskoleregi. Susanne har en kandidatuddannelse indenfor pædagogisk psykologi med speciale i æstetiske læreprocesser. Hun er fabelagtig til at formidle viden om æsterisk læring – både i teori og praksis.

Du kan læse mere om Æstetisk læring og Susanne på www.aestetisk.dkNordic Coaching

Ulrikke Stokholm er kvinden bag Nordic Coaching, der er en coachingvirksomhed, som blandt meget andet udbyder en unge-coachuddannelse, individuel coaching med Motivation Factor® metoden og supervision. Ulrikke er ICF certificeret coach, certificeret Motivation Factor® Practitioner og certificeret Metacard trainer.

Ulrikke er også et kunstnerisk menneske og er uddannet billedhugger og kunstterapeut. Hun er fast gæstelærer på en kunstterapeutskole i Schweiz. Ulrikke er et dybt kreativt menneske med stor indføling og en overbevisende formidler.

Du kan læse mere om Nordic Coaching og Ulrikke på www.nordiccoaching.dkAndre partnere